Pozicione te reja pune ne Bashkine Devoll

 

futju punes si turku

shkarko linkun per te pare vendet e reja

Fw%3a_Bashkia_Devoll-Shpallje_per_vende_te_lira_pune-kategoria_ekzekutive (1)

Fw%3a_Bashkia_Devoll-Shpallje_per_vende_te_lira_pune-kategoria_ekzekutive

drejtor-i-zhvillimit-dhe-planifikimit-te-territorit