Ne festivalin kombetar te sazeve.

13246220_1196050223738440_8095383531171045447_o

Ne festivalin kombetar te sazeve. Bashkia Devoll u perfaqesua me grupin e instrumentisteve te ansamblit Devoll. Ne kete festival klarinetisti Marsel Muzikanti fitoi cmimin Instrumentisti me i mire i ketij festivali!!
Falenderim per te gjithe grupin e ansambit per perfaqesimin dinjitoz!! me  Roland Cobani,Marsi Muzikanti dhe Keku Babasuli.

13247814_1196049183738544_746404898312744857_o (1) 13247925_1196051373738325_726436300551146083_o13246220_1196050223738440_8095383531171045447_o 13243978_1196047737072022_5010797213909665268_o 13243978_1196047737072022_5010797213909665268_o (1) 13235702_1196051933738269_5321241082809628561_o

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *