EKSPOZITA E PIKTURES POGRADEC

Ne mbazditen e djeshme ne ambjentet e qendres kulturore “Lazgush Poradeci” ne qytetin e Pogradecit ka celur siparin ekspozita e piktores devollite Znj. Diana Xhaci ne bashkpunim me Znj. Kudret Durollari ne galerine e artit te qytetit me titull” Lirika te pathena permes ngjyres “. Ekspozita do qendroje e celur 10 dite ne kete qytet per te vazhduar me pas turin ne disa qytete te tjera brenda dhe jashte Shqiperise . Bashkia e Devollit u perfaqesua nga Dr. Kujdesit Social, Arsimit, Kultures dhe Sportit Znj. Elda Demcolli . Artdashes te shumte te qytetit, por jo vetem, qene te pranishem ne kete aktivitet duke vleresuar se tepermi ekspresivitetin e peizazheve konceptuale te piktoreve.

Se shpejti  ekspozita e arteve pamore do te cele dyert e saj ne qytetin e Bilishtit.

 

 

13523993_10201780821039598_315705275_o (1) 13524022_10201780823639663_1247225642_o 13530275_10201780840040073_1429574858_n 13548882_10201780817079499_320148758_o (1) 13551009_10201780840360081_1706225893_n 13552594_10201780834439933_732964776_n 13552651_10201780835919970_918426572_n 13552735_10201780835519960_1183244918_n 13553197_10201780834559936_1306880761_n 13553239_10201780839080049_2074900033_n 13553360_10201780832879894_438317413_n 13555950_10201780825639713_172730396_o 13563400_10201780833959921_745208747_n 13563440_10201780840080074_546565715_n 13565344_10201780815079449_1881891713_n (1) 13565633_10201780834199927_325737062_n 13570022_10201780820399582_1331227230_o 13570074_10201780820119575_897734288_o 13570252_10201780820079574_1700835879_o (1) 13575562_10201780818279529_1754668290_o 13575682_10201780825319705_409264236_o 13578722_10201780836759991_3047664_n 13579763_10201780817799517_51370988_o 13579763_10201780818159526_1016310013_o (1) 13579807_10201780821279604_1439733885_o 13579849_10201780820359581_452320331_o 13582370_10201780814519435_1477807966_o (1)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *