Foto nga festa e matures 2016,feste e cila eshte kthyer ne tradite per zonen e Devollit.

Si cdo vit Bashkia Devoll ne daten 7 korik 2016 organizoi koncertin festiv qe e beri kete dite te vecante si per maturantet ashtu dhe per qytetaret e pranishem.

Bashkia Devoll iu uron gjithe maturanteve suksese te metejshme!