Sherbime

Ju bejme me dije se se shpejti do te fillojne punimet per rigjenerimin e parqeve dhe lulishteve ne qytetin e Bilishtit. Ne kete projekt do te perfshihen: Parku perballe bashkise dhe lulishtja ngjitur me prefekturen.

Bashkengjitur po ju paraqesim disa nga pamjet aktuale te parqeve dhe transformimi i tyre pas investimit.

1 2 3 Model IMG_0880.1 IMG_0880 IMG_0942.0 IMG_0942 IMG_0943.0 IMG_0943

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *