Arze”Dobergore”

Edhe kete vit, sic eshte bere tradite tashme, ne fshatin Arze te Devollit, ne vendin e quajtur Dobrogore, eshte organizuar festa e pervitshme tradicionale ku marrin pjese banoret e Arzes, te Devollit, te Korces, mjaft emigrante dhe te ftuar te tjere. Kjo feste filloi te organizohet qe ne 20 gushtin e vitit 2001, ku arzaret e emigruar ne shenje dashurie dhe respekti per vendin rimblidhen cdo vit se bashku per te festuar, per t’u cmallur me njeri tjetrin dhe per te mos u harruar. Me te ardhurat e festes eshte ngritur dhe nje vakef i cili ben vitin e trete qe eshte inaguruar. Perfaqesues te Bashkise Devoll por edhe te Korces kane qene te ftuar ne kete dite te shenuar.

 

 

14030900_10201963260400468_280171290_n 14060238_10201963260640474_1116452504_o 14080894_10201963261280490_198514403_n 14080920_10201963260280465_1377729669_n 14080980_10201963259640449_650241986_n 14081255_10201963260240464_1445146947_n 14088897_10201963260600473_223490504_n 14089526_10201963259600448_1661684847_n 14101643_10201963260360467_1254631869_n 14101739_10201963260880480_2018379908_n

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *