Delegacion ne Bullgari

Ne kuader te bashkepunimit rajonal, Kryetari i Bashkise se Dve Mogiliu, Provinca Rousse, Bullgari, i drejtoi nje ftese zyrtare Kryetarit te Bashkise Devoll per te marre pjese ne takimin e rradhes, ku benin pjese dhe perfaqesues te bashkive nga vende te tjera si: Ukraina, Rumania, Bullgaria, Moldavia, Polonia. Bashkia Devoll u perfaqesua ne kete takim nga Kryetari i saj Z.Bledjon Nallbati dhe pjesa e stafit te tij. Gjate ketij takimi u diskutua per politikat vetqeverisese, menaxhimin e qyteteve dhe bashkepunimin per menaxhimin e projekteve me financim nga Bashkimi Europian.

 14182260_10202012991883724_1504429649_n 14182659_10202012991963726_1511933464_n 14215678_10202012991923725_175204907_o
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *