Rikonstruksione rrugore

Ndermarrja e Sherbimeve Publike ne Bashkine Devoll vazhdon punimet per shtrimin dhe rehabilitimin e rrugeve qe lidhin tokat bujqesore per te krijuar lehtesira per fermeret. Sherbime te cilat po kryen ne fshatin Macurisht.

14159096_539689496221540_1920078832_n 14182319_539689662888190_201852870_n 14182533_539689709554852_916225564_n 14182670_539689392888217_700902563_n

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *