“Te vrapojme per bashkepunim”

Te nderuar bashkeqytetare te Devollit !
Ju bejme me dije se diten e diel date 25.09.2016 ora 11:00 ne qender te qytetit te Bilishtit do te zhvillohet nje koncert festiv me pjesemarrjen e kengetareve te mirenjohur Kozma Dushi, Francesk Radi, Endri Fifo dhe grupi i serenatave te qytetit se bashku me grupin e valltareve te rrethit. Po kete dite do te zhvillohet dhe nje maratone vrapi ne bashkepunim me palen greke ku do te marrin pjese 100 atlete nga vendi fqinj. Gara do te filloje nga Kristalopigia dhe vija e finishit do te jete qendra e qytetit tone. Ky event zhvillohet nga Bashkimi Europian me moton “Te vrapojme per bashkepunim” dhe qyteti yne eshte vendi mikprites.
Ju ftojme te beheni pjese e ketij eventi !

 

Sprinters at starting blocks ready for race . Athletes at starting position on athletics stadium race track with sun flare.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *