Te Vrapojme per Bashkepunim

Mesditen e dites se diele date 25/09/2016 ne qender te qytetit te Bilishtit u finalizua maratona e vrapit me moton “Te Vrapojme per Bashkepunim” ne kuader te fqinjesise se mire, organizuar nga BE ne bashkepunim me palen greke, nen mbikqyrjen e Ministrise se Integrimit. Qyteti yne mikpriti 100 garues me kombesi te ndryshme, ku pas shpalljes se fituesve Bashkia e Devollit organizoi nje koncert me kenge dhe valle, per nder te homologeve greke dhe pjesmarresve ne kete aktivitet. Urojme qe te tilla bashkepunime te vazhdojne edhe ne te ardhmen.

 

 

14409673_361620920893659_8335211864083222879_o 14435044_361621120893639_419825664461633787_o 14435319_361621207560297_5315942433584656285_o 14441139_361620477560370_2443810994726059304_n 14448892_361620717560346_598966575690737630_n 14448921_361620757560342_4709903706179826377_n 14468365_361620967560321_775797163933442740_o 14470485_361620567560361_4729831932875945067_n 14479592_361620394227045_3897955586473081444_n 14481833_361620997560318_5114073656914301794_o 14484659_361620427560375_7818079965084807289_n 14484814_361620794227005_5889277340423314411_n 14492467_361620660893685_2094342807655261362_n 14494704_361620337560384_6966512382584901868_n-1 14494704_361620337560384_6966512382584901868_n 14500610_361621030893648_6484994242502018491_o

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *