Kjo ështe pamja që ka marrë stadiumi i qytetit falë punës së përkushtuar të Bashkise Devoll, presidencës së klubit dhe donatorëve. Gjithçka në përputhje me standartet e kërkuara nga Federata Shqiptare e Futbollit. Mbetet vetëm ti urojmë suksese klubit në ndeshjet e radhës !!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *