Ditën e sotme në ambjentet e Nënprefekturës u çel ekspozita me mozaikë krijuar nga nxënësit e gjimnazit “Fuat Babani” Bilisht. Ekspozita do të qëndrojë e çelur për dy ditë për të gjithë qytetarët dhe artdashësit. Të ardhurat e grumbulluara nga shitja e pikturave do të shkojnë për fëmijët në nevojë dhe ata jetimë.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *