Bashkia Devoll falenderon Kompaninë “ALUFLOR” me Presidente Znj.Florentia Xheka

Bashkia Devoll falenderon Kompaninë “ALUFLOR” me Presidente Znj.Florentia Xheka e cila me rastin e festave të fundvitit, nën suportin e Kryetarit të Bashkisë, dhuroi ndihma dhe dhurata për 130 fëmijë jetimë të rrethit të Devollit. Në aktivitetin e zhvilluar mesditën e djeshme i cili u shoqërua me këngë dhe valle, pati mjaft të ftuar dhe përfaqësues nga pushteti lokal, vendor si dhe nga bota e artit dhe letërsisë.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *