Dita e sotme shënoi edhe fundin e “maratonës”

Dita e sotme shënoi edhe fundin e “maratonës” së ekspozimit të pikturave të krijuara nga nxënësit e gjimnazit”Fuat Babani” Bilisht, duke e përmbyllur sot me sukses atë në qëndër të qytetit tonë. Fondet e grumbulluara nga shitja e tyre do të shkojnë në ndihmë të fëmijëve jetimë dhe familjeve në nevojë. I falenderojmë nxënësit dhe mësuesit që u bënë pjesë e kësaj nisme bamirësie, ku nuk mungoi edhe suporti nga Bashkia Devoll.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *