Ditën e sotme u finalizua me sukses bashkëpunimi për të dytin vit radhazi midis Bashkisë Devoll dhe Fondacionit “ADRA”

Ditën e sotme u finalizua me sukses bashkëpunimi për të dytin vit radhazi midis Bashkisë Devoll dhe Fondacionit “ADRA” duke dhuruar ndihma për fëmijët jetimë, ata të Komunitetit Rom dhe familjeve në nevojë. Pjesëmarrja ishte masive, njëkohësisht nuk mungoi edhe fjala përshëndetëse e Kryetarit të Bashkisë me rastin e festave të fundvitit. Aktiviteti u shoqërua me kengë dhe valle interpretuar nga fëmijët e Qëndrës Kulturore Bilisht.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *