Ditën e djelë Bashkia Devoll në bashkëpunim me emigrantët e zonës tonë në shtetin grek, bëri të mundur shpërndarjen e ndihmave dhe ushqimeve për familjet që janë pjesë e skemës së Ndihmës Ekonomike.

Ditën e djelë Bashkia Devoll në bashkëpunim me emigrantët e zonës tonë në shtetin grek, bëri të mundur shpërndarjen e ndihmave dhe ushqimeve për familjet që janë pjesë e skemës së Ndihmës Ekonomike. I pranishëm në këtë organizim ishte edhe Kryetari i Bashkisë Z.Bledjon Nallbati i cili uroi qytetarët për festat e fundvitit dhe falenderoi emigrantët bashkepunues, veçanërisht nismëtarin kryesor Z.Andrea Kutrolli.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *