Vazhdon shpërndarja e dhuratave për fëmijët e familjeve në nevojë.

Vazhdon shpërndarja e dhuratave për fëmijët e familjeve në nevojë në fshatrat Stropan dhe Bitinckë me rastin e festave të fundvitit.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *