Vazhdon në mënyrë intensive shpërndarja e ndihmave dhe ushqimeve për festat e fundvitit në familjet në nevojë

Vazhdon në mënyrë intensive shpërndarja e ndihmave dhe ushqimeve për festat e fundvitit në familjet në nevojë. Këtë herë falenderojmë Fondacionin “Emanuel” për kontributin e dhënë.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *