Bashkia Devoll i uron qytetarëve të saj një vit sa më të mbarë dhe të begatë! Gëzuar!

Sot në këtë ditë feste, ne vendosëm të mos pushojmë, por të kontribuojmë me 220 pako ushqime për familjet më në nevojë të Rrethit, duke i lehtësuar sadopak këta njerëz nga pesha e skamjes dhe pamundësisë për të festuar dhe ata sot si gjithë të tjerët. Bashkia Devoll i uron qytetarëve të saj një vit sa më të mbarë dhe të begatë! Gëzuar!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *