NJOFTIM

NJOFTIM
Sic është bërë publike edhe në media, me urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë “Për marrjen e masave për parandalimin e përhapjes së virusit të gripit” do të vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura çerdhja e qytetit, kopshtet dhe shkollat e arsimit parauniversitar të Rrethit edhe ditën e nesërme dt.6 janar 2017.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *