Njoftim!

Njoftim!
Të nderuar banorë të Devollit!
Bazuar në informacionet më të fundit të marra nga Zyra e Përgjithshme e Emergjencave Civile mësohet se, lidhur me situatën meterologjike, do të ketë luhatje të temperaturave dhe ulje të metejshme ne disa gradë më poshtë.
Ditët në vazhdim temperaturat do të zbresin me disa gradë nën zero ku parashikohen të shkojnë deri në -18° C.
Për këtë arsye ju këshillojmë që të merrni masa për krijimin e rezervave të ujit të pijshëm.
Gjithashtu ju këshillojmë që të kufizoni lëvizjet dhe të tregoni kujdes në rast lëvizjeje me mjete.

Ju bëjme me dije se, Bashkia Devoll është në gadishmëri të plotë për t’i ardhur në ndihmë çdo banori apo problematikave që mund të krijohet nga kjo situatë.
Për çdo nevojë mund të kontaktoni me Zyrën e Emergjencave Civile pranë Bashkisë Devoll në numrin e telefonit 128 si edhe në numrin e Zjarrfikses 0811 22018.
Faleminderit!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *