Me urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë

NJOFTIM
Me urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë “Për parandalimin e situatës gripale në vënd si edhe luftimin e infeksioneve dhe sëmundjeve infektive” me qëllim ruajtjen e shëndetit të popullatës nga efektet e kësaj epidemie, është njoftuar mbyllja e të gjitha çerdheve, kopshteve, shkollave të arsimit parauniversitar dhe universitar për javën e ardhshme, përkatesisht në datat 9, 10, 11, 12,13 dhe 14 janar 2017 këto institucione në rrethin tone do të jenë të mbyllura.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *