Mesnatën e djeshme, një banesë në fshatin Miras u përfshi nga flakët e zjarrit i cili shkaktoi dëme të mëdha materiale. Pas vizitës së Kryetarit Bledjon Nallbati dhe strukturave përkatëse të Bashkisë në vendin e ngjarjes, u morën masat e menjëhershme që banesa të rikthehet sa më shpejt në gjendjen e mëparshme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *