Njoftim!

Njoftim!
Agjencia e Kujdesit Social, Arsimit, Kulturës dhe Sportit pranë Bashkisë Devoll ju bën me dije se ditën e hënë më datë 16 Janar 2017 do të rinisë procesi mësimor i rregullt në të gjitha institucionet arsimore të Rrethit të Devollit, pas ndërprerjes dy javore me urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë për shkak të motit të keq dhe parandalimit të përhapjes së viruseve gripale.
Suksese!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *