Njoftim!

Pavarësisht se është një nga bashkite me fondet dhe të ardhurat më të pakta të qarkut të Korces, Bashkia Devoll ka arritur të përballojë situatën e rendë si pasoje e temperaturave të ulta duke strehuar disa te pastrehe dhe duke ofruar ndihme familjeve te varfra.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *