Vazhdojnë përgatitjet për fazën e dytë të kampionatit për skuadrën tonë të futbollit KS Devolli.

Vazhdojnë përgatitjet për fazën e dytë të kampionatit për skuadrën tonë të futbollit KS Devolli. Presidenca e klubit eshte duke kryer disa levizje në funksion të merkatos së dimrit, ku përveç trajnerit Minxhai dhe zëvendës trajnerit Sllogu, pritet të kryhen disa afrime në funksion të konsolidimit të skuadres e cila do të na përfaqesojë në këtë pjesë të mbetur të kampionatit. I urojmë suksese ekipit të zemrës!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *