Pamjet dhe intervistat gjatë ceremonialit dhe homazheve të ditës së sotme në Bashkinë Devoll në nderim të poetit.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *