Fëmijët në nevojë do të vazhdojnë të jenë nën kujdes të veçantë nga Bashkia Devoll. Sot u gjendëm pranë familjes së Alesias e cila festoi ditëlindjen së bashku me shoqet e saj. Kontribuam sadopak në dhurata dhe veshje duke i kthyer buzëqeshjen kësaj familje në vështirësi të mëdha ekonomike dhe shëndetësore. Njëkohësisht ne e mbështesim këtë familje duke i ofruar ndihmë ekonomike mujore nga fondet e Bashkisë. Urojmë të bëhesh edhe 100 vjeç Alesia!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *