Bashkia Devoll i uron të gjithë qytetarëve të saj Gëzuar Ditën e Verës! Qoftë një vit sa më i mbarë dhe i begatë për të gjithë!

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *