Bashkia Devoll uron të gjithë besimtarët katolikë dhe ortodoksë Gëzuar Pashkët!
Në këtë datë të shënuar të ringjalljes së Krishtit, simbol i virtytit dhe së vërtetës, urojmë që paqja, begatia dhe mirësia mbretërofshin në familjet tuaja!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *