“Festa e Balonave”

Bashkia Devoll së bashku me kopshtin “Trëndafilat e Bardhë’ organizuan sot “Festën e Balonave” në stadiumin e qytetit të Bilishtit. Fëmijët morën shumë gëzim dhe kënaqësi duke u argëtuar me balonat e tyre nën shoqërimin e prindërve dhe edukatoreve të kopshtit.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *