Agjencia e Shërbimeve Publike, Bashkia Devoll, vazhdon punën intensive për pastrimin e kanaleve ujitës dhe kullues përgjatë tokave bujqësore të fshatit Dobranj.
# Çdo ditë në shërbim të qytetarëve#

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *