Ditën e diel në stadiumin e qytetit të Bilishtit u zhvillua ndeshja e javës së fundit të Kampionatit të kategorisë së dytë sezoni 2016-2017.
KS DEVOLLI-SHS PËRMETI 3-1.
I urojmë suksese dhe fitore ekipit tonë përfaqësues në sezonin e ardhshëm të Kampionatit.👏👏

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *