Ejani të festojmë së bashku 🙂
Prindër, fëmijë ejani në Qendrën Kulturore të qytetit në orën 10:30 për të festuar së bashku me fëmijët, ditën e tyre, 1 Qershorin. Nuk do të mungojë argëtimi dhe koncerti me performacën e të vegjëlve që do të recitojnë dhe vallëzojnë për të pritur sa më bukur 1 Qershorin në qytetin tonë.
# Nën Kujdesin e Bashkisë Devoll#

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

 

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *