Takimi i Kryebashkiakut të Devollit me investitorët Sllovenë.
Donatorët Sllovenë, me ftesën për bashkëpunim të Kryetarit të Bashkisë Bledjon Nallbati, vizitojnë Devollin. Delegacioni i përbërë nga Ambasadorja Sllovene, Kryetari i Fondit Slloven për Zhvillim dhe ekspertë të fushave të ndryshme, u njohën me Devollin dhe problematikat e përditshme të banorëve. Kjo vizitë shënon fillimin e një bashkëpunimi të gjatë për realizimin e projekteve me rëndësi për komunitetin dhe Devollin.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *