Po zhvillohet “Spartakiada e të rinjve për gjimnazet e rrethit” në gjininë e futbollit dhe volejbollit. I urojmë suksese ekipeve garuese.
# Nën kujdesin e Bashkisë Devoll#

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *