Pamje nga aktiviteti organizuar me rastin e 90′ vjetorit të krijimit të klubit sportiv Devolli. Na nderuan me pjesëmarrjen e tyre mjaft figura të njohura të futbollit shqiptar si edhe të ftuar nderi. Për kënaqësinë e të ftuarve në shenjë simbolike u zhvillua një ndeshje futbolli midis skuadrës së veteranëve dhe asaj aktuale të KS Devolli, ku fitues dolën veteranët.
# Nën kujdesin e Bashkisë Devoll#

Fotografia e Bashkia Devoll
Fotografia e Bashkia Devoll
Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll
Fotografia e Bashkia Devoll
Fotografia e Bashkia Devoll
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *