Bashkia Devoll uron të gjithë besimtarët myslimanë pas sakrifices së agjerimit përgjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, gëzuar Fiter Bajramin! Allahu ju pranoftë agjerimin dhe ju bekoftë në çdo ditë tuajën !

 

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *