Të nderuar bashkëqytetarë të Devollit!

“Maratona e Këngës Popullore Qytetare” ndalet për të dytin vit radhazi në qytetin tonë në sajë të bashkëpunimit midis Bashkisë Devoll dhe Televizionit Kombëtar Klan. Mbrëmjen e 31 korrikut qyteti ynë do të kthehet në qendrën e muzikës popullore dhe asaj moderne ku këngëtarë të mirënjohur të trevave shqipfolëse do të performojnë për orë të tëra në një mbrëmje të paharrueshme, nën transmetimin e TV Klan. Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij eventi ditën e hënë datë 31 korrik ora 21:00 në pedonalen e qytetit të Bilishtit !
Nën kujdesin e Bashkisë Devoll!

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *