Ditën e sotme në qytetin e Bilishtit u mbajt një aktivitet përkujtimor për nder të poetit të madh, “Nderi i Kombit” Dritëro Agolli. Aktiviteti erdhi si bashkëpunim i Shoqatës “Devolli” me Fondacionin “Nermin Vlora” dhe u mundësua nga Kryetari i Bashkisë Devoll Z. Bledjon Nallbati. Nuk munguan të ftuarit specialë siç ishte aktorja e madhe, Margarita Xhepa, si edhe mjaft personazhe të spikatur nga bota e artit dhe politikës.

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *