Momente gjatë vizitës në pedonalen e qytetit, të zonjave të nderuara pjesë e fondacionit “Nermin Vlora”, nën shoqërimin e Nënkryetarit të Bashkisë Devoll Z. Ylli Taho dhe drejtues të tjerë.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *