Kjo është pamja e re e shkollës së mesme të përgjithshme “Fuat Babani”, Bilisht pas rikonstruksionit disa mujor i cili u mundësua nga gazsjellësi TAP-AG në Shqipëri, pas hartimit të projektit nga Bashkia Devoll e cila shërbeu si iniciatore e këtij investimi. Nga nesër, nxënësit e gjimnazit Bilisht do të studiojnë në ambjentet e kësaj shkolle me kushte tepër moderne dhe bashkëkohore. Meqenëse ditën e nesërme nxënësit në mbarë vendin i rikthehen bankave të shkollës, i urojmë atyre suksese në rrugën e gjatë dhe të bukur të dijes!

 

Fotografia e Bashkia Devoll

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *