Vazhdon rehabilitimi i rrjetit të kanalizimeve të ujrave të zeza dhe sistemimi i plotë i rrjetit të ujit të pijshëm në të gjitha Njësitë Administrative të zonës që mbulon Bashkia Devoll.
Në fotot e mëposhtme, punimet që po kryhen në fshatin Kuç në këto rrjete.
#Bashkia në kujdesin tuaj.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *