Diten e diel, në fshatin Bitinckë u inagurua një prej frigoriferëve më të mëdhenj në zonën tonë, me teknologjinë e kohëve të fundit sipas të gjitha standarteve europiane. Një investim nga biznesmenë çekë të cilet nën suportin e Bashkisë Devoll arritën të hapën një derë të rëndësishme në tregun europian për produktet e zonës sonë. Shiriti u pre nga Z. Milan Kral dhe Kryetari i Bashkisë Devoll Z. Bledjon Nallbati.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *