Ditën e djeshme, nxënësit e shkollës fillore “Myrteza Sala” Bilisht, nën kujdesin e mësueseve të tyre, organizuan aktivitetin me rastin e Ditës Europiane të Gjuhëve të Huaja. I urojmë mësueset dhe nxënësit, pasi aktivitete të tilla kultivojnë dijen dhe zgjuarsinë!

 

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *