Ditën e sotme, kopshti “Trëndafilat e Bardhë”, Bilisht, çeli dyert për të vegjëlit, pas rikonstruksionit disa mujor nga Bashkia Devoll. Kushtet bashkëkohore dhe në përputhje me standardet evropiane do të ndikojnë më së miri në rritjen dhe edukimin e duhur për fëmijët e këtij kopshti dhe për brezat në vazhdim. Suksese të gjithë fëmijëve në vitin e ri shkollor 2017 – 2018!

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *