Dita e sotme përkoi me 100 vjetorin e çeljes së shkollës së mesme të bashkuar “Nesim Kaçani” në fshatin Miras. Me këtë rast, drejtuesit e shkollës mbështetur nga Bashkia Devoll, organizuan një aktivitet me këngë, valle dhe përshëndetje të rastit, ku nuk munguan qytetarë të shumtë dhe të ftuar nderi. Nënkryetari i Bashkisë Devoll, Z. Sokol Hoxha përshëndeti dhe ofroi mbështetje në dobi të arsimit dhe zhvillimit, për të gjitha shkollat e rrethit të Devollit.

 

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *