Një investim mjaft i rëndësishëm përfundoi së rikonstruktuari në ambjentet e shkollës 9-vjeçare “Dritëro Agolli”, Bilisht, falë “Shoqatës për Miqësi Bullgaro-Shqiptare” dhe ”Bullgarian Memory Foundation”, që mundësuan këtë investim. Z. Jani Nikolla si përfaqësues i fondacionit, së bashku me Nënkryetarin e Bashkisë Devoll Z.Sokol Hoxha inaguruan kabinetin e ri i cili do të shërbejë si qendër multifunksionale për mësimin e gjuhës bullgare për nxënësit me prejardhje bullgare, njëkohësisht edhe si bibliotekë dhe qendër e gjuhëve të huaja për nxënësit e kësaj shkolle.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

Fotografia e Bashkia Devoll

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *