Gjatë fundjavës, në qytetin e Bilishtit u mbajt konferenca e 5-të e Shoqatës Kulturore Atdhetare “Devolli” në të cilën u përzgjodhën anëtarët dhe drejtuesit e rinj të degës Devoll, për katër vjeçarin e ardhshëm. Pati pjesëmarrës nga pushteti lokal, qytetarë dhe dashamirës të artit, të cilët shprehën mendimet dhe hodhën ide për aktivitete stimuluese dhe gjithëpërfshirëse në qytetin tonë.

 

Fotografia e Bashkia Devoll

 

Fotografia e Bashkia Devoll

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *