Bashkia Devoll i uron të gjithë bashkëqytetarëve te saj dhe të gjithë shqiptarëve në mbarë botën, gëzuar 28-29 Nëntorin!

Gëzuar festën e Pavarësisë, dhe festën e Çlirimit!
Me ngritjen e flamurit në Vlorë 105 vjet me pare, Shqipëria shpalli pavarësinë duke u bërë pjesë e shteteve të pavarura të Evropës dhe mbarë botës!

 

Fotografia e Bashkia DevollFotografia e Bashkia Devoll

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *